Sacre bleu - sier de i Paris!
04.10.2016

Sacre bleu - sier de i Paris!

“Salikatt!”, sier vi her i Stavanger – om å bo urbant i maritime omgivelser – og om å være der byens hjerte slår.

Tenk for en følelse å være en del av Stavangers puls. Ikke bare har du nærhet til byen, men du er akkurat der det skjer. Byene spinner rundt sin egen akse, Stavanger by rundt  sitt eget univers. Her har du alt du måtte trenge av varer, tjenester og muligheter. Både kortreist mat og inter­nasjonale retter, vin, klær, blomster og underholdning. Ferske reker på bryggekanten. Byen er tettpakket med fagbutikker, nisjebutikker, motebutikker og spesial- butikker, innenfor alt du kan tenke deg. Tre kjøpesentre og drøssevis av restauranter og kafeer hører også med – rett borti gata.E du med?

Finn plass i sentrum du i Skutene
Skutene blir et tett, urbant boligprosjekt som fyller igjen et hull i Stavangers historiske sjøhusrekke – 48 maritime leiligheter fra 48 - 125 kvm. Det mest spesielle ved boligprosjektet i forhold til de fleste andre som bygges i dag, er plasseringen. Det ligger i Stavanger sentrum, med gangavstand til alle byens fasiliteter.
161001 roof view-finish
I tillegg til solrike terrasser er nærheten til sjøen jo en hovedkvalitet som vi har forsøkt å la flest mulig leiligheter få ta del i. På det ene bygget etableres det et uterom på andre etasje-nivå med lekeområde, beplantning og en stor felles takterrasse for alle beboerne.

Dette bygget får svært gode solforhold og en utrolig utsikt mot innseilingen til Stavanger. Arkitektene trekker også fram at det vil bli brukt mye tre i utvendige kledninger og uteområder. Lekeplassen skal ha et maritimt preg. Begge deler med referanser til historisk materialbruk.

Les mer om prosjektet på skutene.no
Har du spørsmål?

OM ØGREID

Øgreid AS har de siste årene bygget opp en betydelig eierportefølje i flere interessante selskaper i ulike bransjer. Les mer om dette

Meld på nyhetsbrev

Navn*
Epost*

KONTAKT

Øgreid Eiendom AS
Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger

Tlf.: + 47 51 85 40 00
E-post resepsjon@ogreid.no

Se kart