Fantastiqe - byggestart vedtatt!
01.05.2017

Fantastiqe - byggestart vedtatt!

Gode nyheter for de som jakter leilighet i Stavanger sentrum, igangsettelse av Skutene er nå vedtatt.
Med over 50% av leilighetene solgt er det nå gledelig å kunne si at byggestart er besluttet. 48 maritime leiligheter fra 48 - 125 kvm skal nå på plass i Verksgaten 42.

Litt informasjon om Skutene
Dette blir et urbant boligprosjekt som fyller igjen et hull i Stavangers historiske sjøhusrekke. Og det mest spesielle ved boligprosjektet i forhold til de fleste andre som bygges i dag er nok plasseringen. Tett på sjøen og tett på sentrumslivet - men hvilke andre kvaliteter får de som kjøper her?
1160924 exterior 01 justert
– De solrike terrassene og nærheten til sjøen jo en hovedkvalitet som vi har forsøkt å la flest mulig leiligheter få ta del i, sier de pribelønnede arkitektene bak, Helen & Hard arkitekter. – På det ene bygget etableres det et uterom på andre etasje-nivå med lekeområde, beplantning og en stor felles takterrasse for alle beboerne.

Dette bygget får svært gode solforhold og en utrolig utsikt mot innseilingen til Stavanger. Arkitektene trekker også fram at det vil bli brukt mye tre i utvendige kledninger og uteområder. Lekeplassen skal ha et maritimt preg. Begge deler med referanser til historisk materialbruk.

Les mer om prosjektet på skutene.no
Har du spørsmål?

OM ØGREID

Øgreid AS har de siste årene bygget opp en betydelig eierportefølje i flere interessante selskaper i ulike bransjer. Les mer om dette

Meld på nyhetsbrev

Navn*
Epost*

KONTAKT

Øgreid Eiendom AS
Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger

Tlf.: + 47 51 85 40 00
E-post resepsjon@ogreid.no

Se kart