Hafrsby - Madla/Revheim

Fem kilometer fra Stavanger sentrum skal Madla og Revheim samles og en helt ny bydel vokse fram – med 4000 nye boliger og oppimot 10 000 mennesker. Tenk det. Også andre steder har nye bydeler vokst fram, men dette blir noe annet. Hafrsby – et sted å leve – bo – og trives.

Om eiendommen


Timinutters byen
Hafrsby skal være et mangfoldig, urbant bymiljø med korte gangavstander fra bolig til det du måtte trenge av servicetilbud, kollektivtransport, offentlig tjenestetilbud som skoler, barnehager og helsehjelp, idrettsanlegg og friområder. Du som skal bo her skal slippe å kjøre på kryss og tvers for å levere barn i barnehagen eller gjøre innkjøp av dagligvarer.

Den blågrønne faktor
”Blågrønn faktor” er en planleggingspraksis for å sikre større innslag av blågrønne kvaliteter i nye byggeprosjekter, som ivaretakelse av grønne områder og vannhåndtering. I Hafrsby har Stavanger Kommune lagt stor vekt på grønne lunger og flere områder med grøntdrag for de som bor her. Blågrønne innslag i omgivelsene har positive konsekvenser for bomiljøet. Også vannhåndtering blir stadig mer aktuelt i forhold til klimaendringer.
 

Nøkkelinfo


Type:
Bolig

Sted:
Madla Revheim

Status:
Under planlegging

Har du spørsmål?
Kontakt

Astrid Sørli Fjeldtvedt
+47 51 85 40 26
+47 951 98 425
a@ogreid.no

Prosjekter i nærheten
Nore Sunde
Under planlegging • Sunde
Se detaljer

OM ØGREID

Øgreid AS har de siste årene bygget opp en betydelig eierportefølje i flere interessante selskaper i ulike bransjer. Les mer om dette

Meld på nyhetsbrev

Navn*
Epost*

KONTAKT

Øgreid Eiendom AS
Reidar Berges gate 9
4013 Stavanger

Tlf.: + 47 51 85 40 00
E-post resepsjon@ogreid.no

Se kart